Izlandi elf házikók
2020. április 06. írta: Bacsó Berni

Izlandi elf házikók

Izlandon a népesség több, minit 50%-a hisz az elfek, törpék és egyéb varázslatos lények létezésében, így nem meglepő, hogy biztosítanak nekik külön, háborítatlan élőhelyet is. Apró, különleges házikókat találhatunk Izland szerte.

izland-haziko.jpg

A kép forrása: gonomad.com

Reykjavíkban egyébként egy elf iskola (Álfaskólinn) is található, ahol a tanulók megismerhetik az izlandi folklórt,  ebbe beletartozik pl, az is, hogy mi a különbség az Izlandon élő rejtett nép és egyéb különleges lények (tündérek, törpék, gnómok, hegyi szellemek, stb.) között. Többféle kurzus is látogatható, némelyik csak félnapos. Az iskola könyvet is kiad a rejtett népről, melyről nagyon sok történetet is gyűjtöttek. Azért róluk a legtöbbet, mert "errefelé őket lehet a legtöbbet látni". 

elf-houses2.jpg

A kép forrása: pinterest

elf3.jpg

A kép forrása: pinterest

elf4.jpg

A kép forrása: pinterest

elf5.jpg

A kép forrása: pinterest

elf6.jpg

A kép forrása: pinterest

Ha további információkat szeretnél, érdekes, kerti dekorációkról, minikertekről, tündérkertekről iratkozz fel hírlevelünkreHa szeretnél többet olvasni a minikertekről, tündérkertekről, megvásárolhatod a Minikertek, tündérkertek világa című könyvünket.

Tündéreket, minikerti kiegészítőket, üvegkavicsokat, dekorhomokot, falikerti termékeket találsz a Bernikert Webshopban is. Ha érdekelnek a tündérkertek, minikertek, kerti dekorációk, látogasd meg a Facebook oldalunkat  vagy kérdezz bátran a Tündérkert csoportban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bernikert.blog.hu/api/trackback/id/tr9015595938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása