Tündérkerti ajtók virágcserépen
2015. december 16. írta: Bacsó Berni

Tündérkerti ajtók virágcserépen

A szobanövényeink cserepeit is feldobhatjuk egy kis ajtóval, így egészen varázslatos lesz a környezetünk. Mutatom, hogyan lehet elkészíteni és felhasználni ezeket az ajtókat (egy kis süthető gyurma segítségével).

ajto_viragcserepen.jpg

A kép forrása: hometalk.com

Először a felhasználásáról néhány kép... A süthető gyurma sütés után nagyon jól bírja az időjárás viszontagságait, így nyugodtan kiteheted a kertbe is, egy szobanövény régi kaspóján. Az "ablaküveg" szürkéje helyett használj világító gyurmát, akkor este kitekintve a házból olyan, mintha a tündérházikóban is laknának...

ajto_kulteren.jpg

A kép forrása: etsy.com

Persze elkészítheted a többszintes házat is, némi cserépátalakítás után. Az ajtó itt is remekül mutat.

torott_cserep_ajto.jpg

A kép forrása: thewhoot.com.au

Ebben a törött cserépben szinte egy fél falunyi (ha van ilyen szó...) tündérház található.

torott_cserep_ajto2.jpg

A kép forrása: alisonhenderson.blogspot.hu

Az enyém ilyen lett:

ajto1.JPG

Természetesen le is lehet festeni előtte a virágcserepet, úgy még különlegesebb a látvány. Ha érdekel, hogyan készült, nézd meg itt a videot:

Ebben a régebbi posztban találsz többféle leírást is a tündérkerti ajtók elkészítéséhez.  Tündérkerti kiegészítőkért nézz körül a Bernikert Webshopban.

A minikert, tündérkert készítésről részletesebben a Minikertek, tündérkertek világa című könyvben olvashatsz. Tündéreket, egyéb minikerti kiegészítőket, üvegkavicsokat, dekorhomokot találsz a Bernikert Webshopban is. Ha érdekelnek a tündérkertek, minikertek, látogasd meg a Facebook oldalunkat  vagy kérdezz bátran a Tündérkert csoportban

A bejegyzés trackback címe:

https://bernikert.blog.hu/api/trackback/id/tr228177026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása