Kurumi garden színpompás minikertjei
2020. február 11. írta: Bacsó Berni

Kurumi garden színpompás minikertjei

Igazi különlegességek a Kurumi garden kertjei. Gyönyörű, kézzel megrajzolt, fa házikói kerülnek az apró kertekbe. A kertek a pozsgások sokszínűsége miatt ilyen színpompásak. Különböző jelenetek láthatóak a kertekben, pl. apró ruhák száradnak...

garden4.jpg

A Kurumi garden 2017-ben indult Japánban, azóta készülnek ezek a különleges kertek és házak. Ami miatt különösen megtetszettek munkái, hogy a legtöbb kert - ha nem mind - újrahasznosított kaspóban készül. Ha végig nézed a képeket, akkor láthatod, hogy kisebb fazekakba, tortaformákba, kuglófsütőben, régi bögrékben is bájos kertek készültek.

garden1.jpeg

A kertek azonban néhány kérdést is felvetnek. Ilyen szorosan összeültetve a pozsgások általában addig bírják jól, amíg be nem gyökeresednek, utána érdemes szétültetni őket. Így viszont még több növényünk lesz, amiből akár új kertet is készíthetünk. 

garden2.jpeg

garden3.jpeg

 

garden5.jpg

Az összes kép a Kurumi garden honlapjáról származik: https://kurumigarden.shop/

Ha további információkat szeretnél érdekes, minikerti, kerti dekorációkról, iratkozz fel hírlevelünkre, egy 10%-os kedvezmény kupont is küldünk. 

A minikert, tündérkert készítésről, ajánlott növényekről részletesebben a Minikertek, tündérkertek világa című könyvben olvashatsz. Tündéreket, egyéb minikerti kiegészítőket, üvegkavicsokat, dekorhomokot találsz a Bernikert Webshopban is. Ha érdekelnek a tündérkertek, minikertek, látogasd meg a Facebook oldalunkat  vagy kérdezz bátran a Tündérkert csoportban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bernikert.blog.hu/api/trackback/id/tr6715469322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása