Halloweeni kiegészítők készítése
2019. október 04. írta: Bacsó Berni

Halloweeni kiegészítők készítése

Nemsokára Halloween! Tudom, nem mindenki szereti ezt a napot, de érdekes őszi minikerteket lehet készíteni ebben a témában is, a gyerekek pedig valami miatt teljesen oda vannak érte :-) Néhány könnyen/nehezebben elkészíthető kiegészítővel különlegesebbé varázsolhatjuk őszi kertjeinket.

halloween_vilagosban_4.JPG

A kép forrása: webshop.bernikert.hu

A fenti kertben a tököket, valamint a denevéreket készítettem saját kezűleg. Süthető gyurmából készültek. Lejjebb található az elkészítés menete. Azért szerintem a fatörzsház is remekül illik ide...

hintaszek_1.jpg

A kép forrása: pinterest

Ez a hintaszék roppant hangulatos, de nagyon nehéz elkészíteni Már az apró darabok összeragasztása is hallatlan türelmet igényel, de főleg a pókhálóminta a háttámlán és az ülésen, viszont remekül néz ki! 

Az alábbi szellem viszont egyszerű. Ha világító süthető gyurmából készítjük, akkor sötétben egy kicsit világít is, így még hangulatosabbá teszi a kertet. A műanyag gyöngy szemeket sütés előtt távolítsuk el, majd sütés után ragasszuk be.

szellem.jpg

A kép forrása: facebook

Őszi minikertek egyik fontos kelléke a seprű, hiszen sok a lehullott levél... Apró leveleket dekorvágóval vághatunk ki igazi falevelekből.

sepru.jpg

A kép forrása: gardenstatue.decorationn.me

A temetői hangulathoz szükségesek az apró sírkövek is. Legegyszerűbben laposabb kavicsokból készíthetők el, de gránit színű süthető gyurmából is remekül néz ki.

sirkovek.jpg

A kép forrása: pinterest

A halloween nélkülözhetetlen kiegészítője a "halloween" tök. Ez is elkészíthető süthető gyurmából, majd akár alkoholos filccel megrajzolható az arcuk.

tokok_1.jpg

A kép forrása: trendecora.com

A tök elkészítéséről csatolok egy videót is, az az igazság, hogy én kicsit egyszerűbben készítem, tehát egyszínű narancsos süthető gyurmából, és utólag pasztellkrétával (zöld,barna) színezem meg egy kicsit. Az arcát pedig csak alkohol filccel rajzolom meg. Persze a videóban látható sokkal élethűbb, mint az enyémet :-)

Természetesen ilyenkor sok a denevér is. Az enyémek süthető gyurmából készültek (kivágtam papírból a sablont és az alapján körbevágtam a fekete süthető gyurmát. A szemeket fehér süthető gyurmából készítettem. Egy drót is került az aljába (sütés után ragasztottam bele), hogy optikailag olyan legyen a bokorban, mintha ott szállna.

sk2_3.jpg

A kép forrása: webshop.bernikert.hu

Ha további információkat szeretnél, érdekes, kerti dekorációkról, minikertekről, tündérkertekről iratkozz fel hírlevelünkre

A minikert, tündérkert készítésről részletesebben a Minikertek, tündérkertek világa című könyvben olvashatsz. Tündéreket, egyéb minikerti kiegészítőket, üvegkavicsokat, dekorhomokot találsz a Bernikert Webshopban is. Ha érdekelnek a tündérkertek, minikertek, látogasd meg a Facebook oldalunkat  vagy kérdezz bátran a Tündérkert csoportban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bernikert.blog.hu/api/trackback/id/tr4514336679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása