Tündérházak falapokon
2020. február 06. írta: Bacsó Berni

Tündérházak falapokon

A falapok remek, természetes kiegészítői a tündérkerteknek. Nem mindegy azonban, hogy milyen fából készül, ugyanis a legtöbb falap - főleg a kör alakúak - nagyon könnyen elrepednek. Néhány nyár fajtából készült falap viszont nem reped meg, így hosszú távon is alkalmas a dekorációhoz. Most különleges tündérkerti házakról gyűjtöttem képeket inspirációnak. A képek alatt, mint mindig, megtalálható a forrás is.

falapon1.jpg

A kép forrása: fieltro.net

A fenti képen gyönyörű natúr dekorációval készültek a tündér házikók. Külön felhívnám a figyelmet a lógó virágtartóra és a különleges lépcsőre is. Egyszerűen varázslatos. A háztetők pedig mohaborítást kaptak. A falapok természetes kiegészítője a moha. Érdemes szárított mohát ráragasztani, ha nem tűzi a nap, a színét nagyon sokáig megőrzi.

Egy hasonló házikó látható az alábbi képen is. Ha a forrásra kattintasz, akkor pedig feltűnik a készítő honlapja, ahol nagyon sok hasonló ház is található, melyeket egyedi vevő kéréseknek megfelelően készített. Gyönyörűek! A továbbiakban ezekből mutatok néhányat.

falapon2-b.jpg

A kép forrása: pixievillagecottages.com

Érdemes megfigyelni az ablakok különleges formáját is, nem törekedtek a teljesen szabályos formára.

falapon3.jpg

A kép forrása: pixievillagecottages.com

falapon4.jpg

A kép forrása: pixievillagecottages.com

Színesíteni lehet ezeket a házikókat apró papírvirágokkal, melyeket már több színben is be lehet szerezni. A tartója pedig lehet agyag virágcserép (természetesen nagyon apró méretben)

falapon5.jpg

A kép forrása: pixievillagecottages.com

falapon6.jpg

A kép forrása: pixievillagecottages.com

Az alábbi kép már más típusú, de az egyik kedvencem a kerti elf miatt, aki a kertben üldögél.

kerti_elfes.jpg

 A kép forrása: bernikert.blog.hu

Erre a linkre kattintva további falap dekorációkat találsz. A linkkel jelölt termékeket a Bernikert Webshopban be is szerezheted a növényekkel együtt!

Ha további információkat szeretnél érdekes, minikerti, kerti dekorációkról, iratkozz fel hírlevelünkre, egy 10%-os kedvezmény kupont is küldünk. 

A minikert, tündérkert készítésről, ajánlott növényekről részletesebben a Minikertek, tündérkertek világa című könyvben olvashatsz. Tündéreket, egyéb minikerti kiegészítőket, üvegkavicsokat, dekorhomokot találsz a Bernikert Webshopban is. Ha érdekelnek a tündérkertek, minikertek, látogasd meg a Facebook oldalunkat  vagy kérdezz bátran a Tündérkert csoportban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bernikert.blog.hu/api/trackback/id/tr1615462030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása