Minikert, tündérkert pályázat 2018
2018. február 27. írta: Bacsó Berni

Minikert, tündérkert pályázat 2018

Nevezési feltételek:

  • Nevezés fotóval (egy pályázó több minikerttel is nevezhet!), de egy kertet csak EGY fotóval lehet nevezni és csak EGY kategóriában. Válaszd ki a legjobb fotót kertedről! (Kérlek, csak olyan kerttel nevezz, mely még nem vett részt pályázatunkon egyik évben sem!)
  • Legyél a Bernikert Facebook oldal kedvelői között, így könnyedén nyomon követheted a szavazás állását, a nyertesek névsorát.
  • Csak élő növényeket tartalmazhat a kert (kivéve szárított moha).
  • A nevező automatikusan hozzájárul, hogy az általa feltöltött képet Facebookon, Blogunkon, Pinterest oldalunkon, egyéb elektronikus és nyomtatott kiadványokban megjelenítsük külön engedély nélkül.

fejes_dorottya_1.jpg

Fejes Dorottya (Gyermek kategória) nyertes kertje látható fent.

Nézd meg a 2017-s nyertes kerteket itt.

Kategóriák

Idén négy kategóriában lehet nevezni:

  1. Konténeres minikert (kaspóban, edényben, asztalfiókban, stb.....).
  2. Szabadföldi minikert kategóriában: kertben, kaspó, konténer nélkül elkészített minikert.
  3. Gyerek kategória: 14 év alatti gyermek által készített kertet nevezheti a szülő/nagyszülő.
  4. Újrahasznosított kategória: legalább 2 kiegészítő (ebből egy lehet a "kaspó" is) egy régi, már eredeti formájában nem használt termékből készült.

Díjazás 

  1. Facebook szavazatok alapján a két legtöbb szavazatot kapott kert lesz a nyertes (I. és II. helyezett), az I. helyezett nyereménye 8 000 Ft-os , a II. helyezett nyereménye pedig 4 000 Ft-os vásárlási utalvány lesz. (Ha egy kategóriában nincsen legalább hat nevező, akkor a második helyezett nem kerül kiosztásra.)
  2. Zsűri döntése alapján is lesz egy nyertes minden kategóriában: 8 000 Ft-os vásárlási utalvány lesz a nyereménye. ÚJDONSÁG! Idén a Gyerek kategóriában 2 nyertes lesz korosztály alapján (8 éves korig, illetve 9-14 éves korig)

+ minden résztvevő kap egy db, egyszer beváltható 10% kedvezményre jogosító kupont a jelentkezési határidőt követő héten, amit a Bernikert Webshopban lehet beváltani. Nincs vásárlási limit, bármekkora összegre beváltható 2018.08.31-ig. 

Hogyan jelentkezz

  • Tervezd meg, készítsd el a minikertet, tündérkertet,
  • Fotózd le a kertet,
  • Töltsd fel a képet a  Minikert, tündérkert pályázat 2018 - Bernikert Facebook oldalán,
  • A képfeltöltéskor a cím: "Minikert, tündérkert pályázat - Bernikert - választott KATEGÓRIA (Gyerek, Újrahasznosított, Szabadföldi vagy Konténeres" legyen.
  • Oszd meg a fényképet a saját idővonaladon is.

A képfeltöltés menete:

  • Kattints a Minikert, tündérkert pályázat 2018 - Bernikert oldalra,
  • Kattints a "Fénykép/Video feltöltése" hivatkozásra az oldal tetején a főkép alatt.
  • Kattints a + jelre, majd keresd meg a fotódat a számítógépeden és töltsd fel,
  • A "mondj valamit erről a fényképről" helyére írd be: Minikert, tündérkert pályázat - Bernikert - választott KATEGÓRIA.
  • Végül oszd meg a képet a saját idővonaladon is (Megosztás),
  • Ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatosan, írj nekem az info@bernikert.hu email címre.

Szeretnénk azoknak is kedvezni, akik nem regisztráltak a Facebook-n. Ők küldjék a kertről készült fotót az info@bernikert.hu oldalra, és mi fogjuk feltölteni az esemény Facebook oldalára. 

Döntés a következők alapján történik:

  1. A feltöltött kép által kapott Facebook like-k száma alapján (2018.06.14-én összesítjük a like-k számát). Fontos, hogy a kedvelések (like-k) az esemény oldalán levő képnél legyenek (ahova feltöltötted a képet). Ne hagyd az utolsó pillanatra a képfeltöltést, mert nem fogsz tudni túl sok szavazatot (kedvelést) gyűjteni.
  2. A zsűri pontozása a következők figyelembevételével történik:
    • Összhatás,
    • Ötletesség,
    • Arányosság,
    • Fenntarthatóság.

Ki a zsűri? Nagy szerencsémre a 2016-s Zsűri különdíjas - Gál Ágnes elvállalta az egyik zsűritag szerepét, a zsűri másik tagja pedig én leszek (Berni).

Jelentkezési határidő: 2018.06.13. 22 óra

Ha bármi kérdésed van, írj az info@bernikert.hu email címre.

Ha további információkat szeretnél érdekes, minikerti, kerti dekorációkról, iratkozz fel hírlevelünkre.

A minikert, tündérkert készítésről részletesebben a Minikertek, tündérkertek világa című könyvben olvashatsz. Tündéreket, egyéb minikerti kiegészítőket, üvegkavicsokat, dekorhomokot találsz a Bernikert Webshopban is. Ha érdekelnek a tündérkertek, minikertek, látogasd meg a Facebook oldalunkat  vagy kérdezz bátran a Tündérkert csoportban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bernikert.blog.hu/api/trackback/id/tr10013688072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása