Tündér ajtóból...
2018. április 11. írta: Bacsó Berni

Tündér ajtóból...

Szereted a személyre szóló ajándékot, dekorációt? Ehhez most adott egy szép, fa, tündérajtó, mely nagyon sokféleképpen felhasználható, dekorálható. A legjobb az, hogy teljesen személyre szabhatjuk az ajándékozottra (vagy magunkra...), remek ajándék lehet névnapra, szülinapra, de esküvőre, gyereknapra is! Gyűjtöttem hozzá néhány ötletet:

pinterest1_1.jpg

A seprű remek kellék hozzá! Nálunk azt is megvásárolhatod hozzá, kattints ide! Ettől függetlenül lehet csillámos festékkel is átfesteni, ha egy kis csillogásra vágyunk. Az alábbi képeken látható ajtókat pedig inkább a természetes kiegészítők kedvelőinek ajánlanám figyelmébe. Egy kis zuzmó, natúr fapác, seprű..., kész is!

pinterest2.jpg

A fenti képek forrása: pinterest

pinterest6.jpg

A kép forrása: pinterest

Az ajtóra természetesen tehetünk csengőt, esetleg lámpást is.

pinterest3.jpg

A kép forrása pinterest

Alakíthatjuk szezonálisan karácsonyi, tavaszi, stb., hangulatban. Jól mutatnak rajta a lézervágott, fa kiegészítők is ragasztva. Zuzmóval, virágokkal tehetjük teljessé a képet.

karacsonyi.jpg

A kép forrása: etsy.com

Egyszerű, natúr színekkel is festhetjük, de díszíthetjük dekupázzsal, nyomdázással, stb.... 

pinterest4.jpg

A kép forrása: etsy.com

pinterest5.jpg

A kép forrása: pinterest 

Ha ötleteket keresel még, nézz szét ide kattintva, a pinterest táblámon.

A natúr, fa ajtót pedig nálunk meg is vásárolhatod, díszítőelemeket is találsz hozzá! 

Ha további információkat szeretnél, érdekes, kerti dekorációkról, minikertekről, tündérkertekről iratkozz fel hírlevelünkre

A minikert, tündérkert készítésről részletesebben a Minikertek, tündérkertek világa című könyvben olvashatsz. Tündéreket, egyéb minikerti kiegészítőket, üvegkavicsokat, dekorhomokot találsz a Bernikert Webshopban is. Ha érdekelnek a tündérkertek, minikertek, látogasd meg a Facebook oldalunkat  vagy kérdezz bátran a Tündérkert csoportban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bernikert.blog.hu/api/trackback/id/tr6113826006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása