"Kincses" ládika készítése
2017. november 07. írta: Bacsó Berni

"Kincses" ládika készítése

Szereted az egyedi ajándékokat? Szívesen készítesz valami személyre szólót a kész ajándékok helyett? Próbáld ki ezt az egyszerűen megvalósítható kincses ládikát! Ládikó helyett lehet mást is használni, de nekem annyira megtetszett így tele növényekkel, mint kincsekkel megrakott kis láda...

kincses_kicsi.jpg

 A kép forrása: webshop.bernikert.hu

Hozzávalók:

Elkészítését az alábbi videóban láthatod, háromféle verziót is készítettem:

Persze ennél sokkal több lehetőség van, pl. kevesebb növény és talajtakaró használata (talajtakaró lehet: szárított moha vagy apró kavicsok, nemcsak természetes, hanem extra színekben is).

tunderes_ladika.JPG

A kép forrása: webshop.bernikert.hu

Azért pozsgásokat választottam, mert kicsi a víz-, helyigényük, szépek, változatosak. Nagyon sokféle színben, fajtában kaphatók. Nagy a fényigényük, így feltétlenül ablak melletti asztalra, polcra tegyük.

lada_szines.jpg

A kép forrása: pinterest.com

Ha további információkat szeretnél, érdekes, kerti dekorációkról, minikertekről, tündérkertekről iratkozz fel hírlevelünkre

A minikert, tündérkert készítésről részletesebben a Minikertek, tündérkertek világa című könyvben olvashatsz. Tündéreket, egyéb minikerti kiegészítőket, üvegkavicsokat, dekorhomokot találsz a Bernikert Webshopban is. Ha érdekelnek a tündérkertek, minikertek, látogasd meg a Facebook oldalunkat  vagy kérdezz bátran a Tündérkert csoportban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bernikert.blog.hu/api/trackback/id/tr9613199235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása