A legjobb halloween minikertek
2017. október 26. írta: Bacsó Berni

A legjobb halloween minikertek

Szerintem... Persze nem teljes a lista, de összeszedtem néhány jó ötletet, ami nekem nagyon tetszett. Te milyet készítettél? Ha van kedved töltsd fel a Facebook oldalunkra

concept.jpg

A kép forrása: pinterest

A fenti kert azért tetszik, mert nagyon vidám. Tündérek kergetőznek szellemekkel... Még leírni is abszurd. Ha azt vesszük, hogy az egyik egy varázslatos magyal tündér, akkor már nem is annyira. Fantasztikus a tök házikó is, illetve az aprócska halloween tökök.

thegardenjunkie.jpg

A kép forrása: thegardenjunkie.blogspot.hu

Ebben a kertben az ágdarab szerintem a legjobb, feldíszítve, a narancsszínre festett diókkal (én legalábbis dióból készíteném...).

ajto_1.jpg

A kép forrása: etsy.com

Az ajtó elkészíthető fapálcikákból (spatula), keretnek néhány ágdarab ráragasztva, a seprű és a kalap láttán egyértelmű, ki lakhat az ajtó mögött... Egyszerű, de mégis halloween!

tokhaz.jpg

A kép forrása: hgtv.com

Micsoda tök házikó! Egy karcolás nélkül..., és így tovább is bírja, mint a megvágott verzió. A tetőt elkészíteni mondjuk nem két perc (toboz pikkelyből ragasztópisztollyal a leggyorsabb), de a gyerekek biztosan oda lesznek érte, sőt a szellemek elkészítésében segíthetnek is.

hangulatos.jpg

A kép forrása: pumpkinrot.blogspot.hu

Ízlések és pofonok, nekem a fenti kert nagyon hangulatosnak tűnik. A lényeg az apró részletekben rejtőzik. Pl. nagyon sok lehullott falevél is látható a kertben. Ha ez normál méretű lenne, akkor elveszítené a varázsát, azonban ezek apró levelek. Ha nekünk nincs bonsai a minikertünkben, akkor is készíthetünk ilyen pici leveleket a nagy levelekből formavágó (levél 16 mm) segítségével.

halloween_fairy_garden1_1.jpg

A kép forrása: etsy.com

Fatörzs mohával a tetején és egy ajtó van ráragasztva. Eddig nagyon egyszerű, de milyen hangulatos lesz az apró díszektől: fekete macska és a kalap. Egyből kiderül, hogy ez egy boszorkány háza! Természetesen nem hiányozhatnak az apró tökök sem!

Ezt a lenti képet már megosztottam párszor, de szerintem a tökben elkészített minikert is nagyon hangulatos, és így is kerülhet bele led mécses. Az elkészítését itt találod.

halloween_2016_1.JPG

A kép forrása: webshop.bernikert.hu

Ha további halloween kiegészítőket szeretnél látni, ajánlom a lenti videót. Csak halloween rajongóknak!

Ha további információkat szeretnél, érdekes, kerti dekorációkról, minikertekről, tündérkertekről iratkozz fel hírlevelünkre

A minikert, tündérkert készítésről részletesebben a Minikertek, tündérkertek világa című könyvben olvashatsz. Tündéreket, egyéb minikerti kiegészítőket, üvegkavicsokat, dekorhomokot találsz a Bernikert Webshopban is. Ha érdekelnek a tündérkertek, minikertek, látogasd meg a Facebook oldalunkat  vagy kérdezz bátran a Tündérkert csoportban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bernikert.blog.hu/api/trackback/id/tr7713087338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása