Varázslat létezik...
2017. augusztus 16. írta: Bacsó Berni

Varázslat létezik...

Varázslat létezik, úgy hívják szerelem... Ezt láttam egyik nap egy fiatal lány pólóján a buszon. Az jutott eszembe, hogy rengeteg apró varázslat létezik, csak néha nehéz észrevenni a mindennapokban. Varázslat, amikor végre virágzik az a növény, ami néhány évig csak vegetált az előkertben, de két éve viszont ontja virágait. Tavasszal tele van varázslattal a természet, minden újra éled... Lehetne még sorolni, de szerintem varázslat az is, amikor néhány növényből, kaspóból, kiegészítőből kibontakozik egy jelenet, egy kép, mely mosolyra, vagy csak egy perc megállásra késztet mindenkit ebben a rohanó világban...

aquarium-mini-garden_1.jpg

A kép forrása: 8oaksterrariums.tumblr.com

 

summer_seat.jpg

A kép forrása: reillyssummerseatfarm.com

sajat_borond_kicsi.jpg

A kép forrása: webshop.bernikert.hu

belteri2.JPG

Ha további információkat szeretnél érdekes, minikerti, kerti dekorációkról, iratkozz fel hírlevelünkre.

Tündéreket, sellőket, minikerti kiegészítőket, üvegkavicsokat, dekorhomokot találsz a Bernikert Webshopban is. Ha érdekelnek a tündérkertek, minikertek, látogasd meg a Facebook oldalunkat  vagy kérdezz bátran a Tündérkert csoportban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bernikert.blog.hu/api/trackback/id/tr3412483681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása